T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ISPARTA / ŞARKIKARAAĞAÇ - Belceğiz Ortaokulu

Belceğiz Ortaokulu

Telefon
05542941997
Belgegeçer
0
WEB
https://belcegizortaokulu.meb.k12.tr
Adres
BELCEĞİZ KÖYÜ / ŞARKİKARAAĞAÇ / ISPARTA
Vizyon
Vizyonumuz, Türk Milletinin, Türkiye Cumhuriyeti´nin ve Türk istikbalinin teminatı olacak genç beyinleri hayata hazırlamak gibi şerefli bir görevi yerine getirecek olan öğretmenleriz. Amacımız çocuklarımızı Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı vatanını, milletini ve ailesini yüceltmeye çalışan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen bireyler olarak yetiştirmek, onların yaparak yaşayarak kendini keşfetmesini sağlamak, kendinin farkına vardırmaktır.
Misyon
Misyonumuz; Atatürk ilke ve inkılapları dahilinde laik, demokratik, dürüst, çalışkan, hayata hazır, yardımsever, çözüm üretebilen, zorluklara göğüs gerebilen, her ne şartta olursa olsun yılmayan, başarılı, vatansever insanları yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretmen :7
Öğrenci :52
Derslik :4
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3587
Öğretim Şekli :İkili Eğitim / Sabahçı
Saatler
07:20-13:10
Isınma
kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
ingilizce
Ulaşım
özel araçlarla / Güzergahta Dolmuş veya toplu ulaşım araçları bulunmadığı için özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır . Aracı olmayanlar aracı olanlarla gidip gelmektedir.
Servis Bilgisi
yok
Yerleşim Yeri
köy
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
il merkezine 140 km ilçe merkezine 18 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
Okul binamız depreme dayanıksız olduğu için bina yıkım işlemi yapılmıştır . Aynı okul bahçesindeki İlkokul ile Ocak ayından bu yana ikili eğitime geçilmiştir. Yeni okul binası yapılıncaya kadar ikili eğitime devam edilecektir.
Yazdır